100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: SUBARU
Gekozen auto:SUBARU IMPREZA Stationwagen 1.6 i AWD 95PK
Bouwjaar 06.1998 - 12.2000

Wiellagers SUBARU IMPREZA Stationwagen 1.6 i AWD

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.

Wiellagerset voorzijde
Wiellagerset achterzijde

Wiellagers op uw auto

Bent u op zoek naar de Track & Trace code van uw aankoop? Deze mailen wij naar uw e-mailadres. Dat gezegd te hebben, een terminale storing kan resulteren in een wiel vergrendeling op snelheid, die zou zeer gevaarlijk zijn en een lager, dat op de weg is naar buiten kan ook oververhit raken, het verzenden van ongewenste warmte in de naaf en remmen. Het klinkt als het geluid die je banden maken bij het raken van een strook op de snelweg, gewoon niet zo hard, zoiets als het geluid van speelkaarten die fladderen tegen fietsspaken. Indien gewenst kunt u uw order ook ophalen bij ons in Ermelo. Veel voorkomende zijn de pers lagers, met en zonder ABS-ring.

Perslagers voor uw SUBARU IMPREZA Stationwagen 1.6 i AWD

Vandaar dat wij veel tijd hebben gestoken in het maken van een duidelijke website. Omdat wij groots inkopen kunnen wij de prijzen zo laag houden op onze website. Wanneer de afdichting op het wiellager kapot of beschadigd is, begint het geluid erg zwak en wordt het na verloop van tijd luider. Comfort en levensduur optimaal op elkaar afgestemd waardoor ze een ideale wrijvingscombinatie vormen. Elke SUBARU IMPREZA Stationwagen heeft een eigen VIN-nummer.

Wiellagers kopen SUBARU

De meeste wielen hebben nu 4 of 5 bouten. Ze zijn gemaakt van zeer sterk staal en zijn zeer duurzaam. Hedendaagse voertuigen gaan veel langer mee dan 15 jaar geleden. Elk wiel heeft een wiellager of in de naaf.