100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: SUBARU
Gekozen auto:SUBARU IMPREZA Sedan 2.0 AWD 150PK
Bouwjaar 07.2011 - tot heden

Wiellagers SUBARU IMPREZA Sedan 2.0 AWD

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.
Wiellagerset voorzijde
Wiellagerset achterzijde

Wiellagers op uw auto

Koelvloeistof loopt door de koelslangen en wordt rond gepompt door de waterpomp. De juiste banden spanning zorgt voor een lagere brandstof verbruik. Wielnaven en wiellagers met abs sensoren. Bumpers zijn geen slijtonderdelen van een auto.

Wiellagers kopen SUBARU IMPREZA Sedan 2.0 AWD

Wiellager fabrikanten in Europa voldoen aan de strenge wetgeving. Wanneer u bij ons betaald via AfterPay dan krijgt u later pas de factuur. Elk wiel heeft een wiellager of in de naaf. Een auto is nog steeds het veiligste vervoermiddel. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: VAUXHALL HandremkabelsPEUGEOT StuurkogelsDODGE Fuseekogels.

Perslagers voor uw SUBARU IMPREZA Sedan

Aluminium is een lichte materiaal wat vaker wordt verwerkt in de automobiel industrie. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 15 jaar enorm geweest. Waterpomp zorgt voor de afkoeling van de motor. Wielnaven zijn duurder dan losse lagers, maar makkelijker te vervangen.