100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: SUBARU
Gekozen auto:SUBARU IMPREZA Sedan 2.5 WRX STI AWD 301PK
Bouwjaar 01.2011 - tot heden

Wiellagers SUBARU IMPREZA Sedan (GE, GV) 2.5 WRX STI AWD

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.
Wiellagerset voorzijde
Wiellagerset achterzijde

Conische wiellagers in remtrommels

De EGR klep zorgt voor de juiste lucht toevoer in de motor. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw SUBARU IMPREZA Sedan (GE, GV) 2.5 WRX STI AWD past. Uitlezen van de boord computer kan bijna alleen bij de auto dealer. In ons magazijn heeft RemOnderdelen.nl meer dan 21.000 producten op voorraad liggen.

Perslagers voor uw SUBARU IMPREZA Sedan (GE, GV)

Dus, paniek niet, maar ook, laat het niet maanden duren voordat je actie onderneemt! De meeste wiellagers zijn van gehard staal en kunnen veel hebben. Elke SUBARU heeft een eigen VIN-nummer. Aluminium velgen worden steeds vaker gemonteerd. Het klinkt als het geluid die je banden maken bij het raken van een strook op de snelweg, gewoon niet zo hard, zoiets als het geluid van speelkaarten die fladderen tegen fietsspaken.

Wiellagers met een ingebouwd ABS-sensor

Voor ons is het van belang dat uw op een overzichtelijke manier het juiste product weet te vinden. Een wiellager is een slijt onderdeel van de auto. Een wielnaaf heeft minimaal 3 bevestigings punten. Wij leveren onderdelen van de merken Brakemax en Brembo Indien gewenst kunt u uw pakket ook ophalen bij ons in Ermelo.