100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: SUBARU
Gekozen auto:SUBARU IMPREZA Sedan 2.5 AWD 230PK
Bouwjaar 10.2008 - tot heden

Wiellagers SUBARU IMPREZA Sedan (GE, GV) 2.5 AWD

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.

Wiellagerset voorzijde
Wiellagerset achterzijde

Wiellagers met een ingebouwd ABS-sensor

Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 8:00 tot 18:00. Pers wiellagers moeten geperst worden. Hier is de naaf 1 geheel met de schijf. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw SUBARU IMPREZA Sedan (GE, GV) 2.5 AWD, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Wielnaven kunnen simpel over de as geschoven worden.

Perslagers voor uw SUBARU IMPREZA Sedan (GE, GV)

Goede wiellagers geven het juiste rijgedrag van uw auto. Na elke bestelling doen wij een uiterst nauwkeurige nacontrole. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw SUBARU komen. Gietijzer komt minder veel voor als component.

Conische wiellagers in remtrommels

Het assortiment bestaat uit meer dan 30.000 artikelen en is opgebouwd uit 16 categorieën. Een automaat bak geeft bij meer dan 200000 kilometer vaak problemen. Een auto uit België heeft vele kilometers op slechte wegen gemaakt.. En tenslotte, raak niet in paniek als u denkt dat uw auto bezig is met het ontwikkelen van een Wiellager geluid. Het onafgewende gewicht van een voertuig moet zo laag mogelijk zijn.