100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: SUBARU
Gekozen auto:SUBARU IMPREZA Sedan 2.5 AWD 320PK
Bouwjaar 02.2007 - 12.2007

Wiellagers SUBARU IMPREZA Sedan (GE, GV) 2.5 AWD

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.

Wiellagerset voorzijde
Wiellagerset achterzijde

Conische wiellagers in remtrommels

Het is een moeilijke klus om zelf en zonder een pers te doen, omdat het een strakke pasvorm is om de lagers in en uit de naaf te krijgen. Een auto is nog steeds het snelste vervoermiddel. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw SUBARU IMPREZA Sedan (GE, GV) 2.5 AWD komen. Een motorkap is nu ook al vaak van kunststof of aluminium. Uiteraard is de goede werking van de wiellagers op uw uw auto erg belangrijk voor uw veiligheid.

Wiellagers met een ingebouwd ABS-sensor

Wanneer lagers beschadigd zijn en lawaai maken, is het moeilijk om een ​​diagnose te stellen omdat u het voertuig moet besturen om het geluid te reproduceren. De juiste kwaliteit onderdelen garandeert uw veiligheid. Wij doen niet moeilijk over het ruilen van producten, bij ons kunt u tot 100 dagen na bestellen retouren. Plaats een lange schroevendraaier of stethoscoop op de naaf bij elk wiellager. Wiellagers en wielnaven met of zonder abs sensoren hebben wij altijd op voorraad ook voor onderstaande types Men hoeft niets meer te persen en kan het wiel demonteren en de centrale wielmoer losdraaien, en zo de nieuwe wielnaaf erop zetten.

Perslagers voor uw SUBARU IMPREZA Sedan (GE, GV)

Dit is echt een baan voor mensen met ervaring. Dit klinkt erg vergelijkbaar met een slechte wiellager. Houdt u altijd rekening met weekend, zondagen en feestdagen. De magneet kant is vaak zwart of orange gekleurd. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw SUBARU past.