100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: SUBARU
Gekozen auto:SUBARU IMPREZA Sedan 2.0 i AWD 150PK
Bouwjaar 01.2011 - tot heden

Wiellagers SUBARU IMPREZA Sedan (GE, GV) 2.0 i AWD

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.

Wiellagerset voorzijde
Wiellagerset achterzijde

Wiellagers met een ingebouwd ABS-sensor

Wiellager fabrikanten in Europa voldoen aan de strenge wetgeving. Elke SUBARU IMPREZA Sedan (GE, GV) 2.0 i AWD heeft een eigen VIN-nummer. Een auto is nog steeds het duurste vervoermiddel. Door de lagers draait het wiel geruisloos rond.

Perslagers voor uw SUBARU IMPREZA Sedan (GE, GV)

Rijd niet te wild, beweeg de auto gewoon rustig. Ze zijn gemaakt van zeer sterk staal en zijn zeer duurzaam. Daardoor worden lagers ook bij de apk-keuring onderzocht. Na uw bestelling controleren wij handmatig uw bestelling en nemen wij telefonisch contact op als dit nodig is. Voertuigen worden steeds veiliger gemaakt.

Conische wiellagers in remtrommels

Bij een keuring is veiligheid een hoofdpunt. Zelfs op dat, kan het zijn dat de gehele assemblage extra het verwarmen met een gas toorts vereist als het omhoog volledig heeft gegrepen. Inmiddels hebben wij al meer dan 13.000 positieve reviews ontvangen. Het is dus zaak dat het wiellager of wielnaaf van uw uw auto op tijd wordt vervangen. Met een klik op het artikelnummer kunt u de artikelspecificaties zien.