100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: SUBARU
Gekozen auto:SUBARU IMPREZA Sedan 1.5 AWD 107PK
Bouwjaar 02.2008 - tot heden

Wiellagers SUBARU IMPREZA Sedan (GE, GV) 1.5 AWD

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.

Wiellagerset voorzijde
Wiellagerset achterzijde

Conische wiellagers in remtrommels

Alle onderdelen zijn uitvoerig getest en zijn gemaakt in de Europese Unie. De motordelen worden eigenlijk niet nagekeken bij een keuring. Een ander ding om in gedachten te houden is, dat als je de optie van een Wiellager Kit of complete wielnaaf assemblage hebt, dat je niet automatisch moet gaan voor de goedkopere van de 2 opties, omdat veel meer arbeid nodig zou zijn om het wiellager kit te vervangen dan de complete naaf, dus vraag een prijs aan uw monteur voor beide opties en welke het beste zal zijn voor u op de lange termijn ter vervanging van uw wiellagers. Bij montage altijd op de buitenste ring persen. De wegligging is een stuk minder.

Perslagers voor uw SUBARU IMPREZA Sedan (GE, GV) 1.5 AWD

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: MINIJAGUARKIAMASERATI. Bijna alle auto's van tegenwoordig hebben ook abs in het remsysteem, wat weer betekend dat er ook ABS-sensoren op de auto zitten, deze worden ook vaak in de wiellagers gemonteerd als magnetische afdichting van een pers lager of als complete ABS-sensor ingebouwd in de wielnaaf van uw auto. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw SUBARU IMPREZA Sedan (GE, GV). De EGR klep zorgt voor de juiste lucht toevoer in de motor.

Wiellagers met een ingebouwd ABS-sensor

Een wiellager is een slijt onderdeel van de auto. Veel voorkomende zijn de pers lagers, met en zonder ABS-ring. Houdt u altijd rekening met feestdagen en zondagen. Wij controleren altijd bij de SUBARU dealer of de onderdelen passen op uw auto.