100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: SUBARU
Gekozen auto:SUBARU IMPREZA Sedan 2.5 AWD 300PK
Bouwjaar 10.2005 - 03.2007

Wiellagers SUBARU IMPREZA Sedan 2.5 AWD

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.

Wiellagerset voorzijde
Wiellagerset achterzijde

Wiellagers kopen SUBARU IMPREZA Sedan 2.5 AWD

Wanneer een zegel verbroken of beschadigd is, zal het wiellager kapot gaan en geluid maken. Wielnaven zijn duurder dan losse lagers, maar makkelijker te vervangen. Bumpers zijn geen slijtonderdelen van een auto. De twee grootste vijanden van wiellagers zijn hitte en water.

Wiellagers op uw auto

Bij elke bestelling krijgt u van ons een gratis tube keramisch vet en spuitbus remreiniger. Het is dus zaak dat het wiellager of wielnaaf van uw uw auto op tijd wordt vervangen. Afdichtingen beschermen lagers tegen de elementen, water en vuil, en ze dichtten ook het hoge-temperatuurvet af dat het lager nodig heeft. Elke SUBARU IMPREZA Sedan heeft een eigen VIN-nummer.

Perslagers voor uw SUBARU

Wij verkopen onderdelen met kortingen tot 65%. De spatborden en deuren zijn eigenlijk niet aan slijtage onderhevig. Pers wiellagers moeten geperst worden. Wiellagers worden bij de apk keuring getest.