100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: SUBARU
Gekozen auto:SUBARU IMPREZA Sedan 2.0 WRX Turbo AWD 225PK
Bouwjaar 12.2002 - 03.2007

Wiellagers SUBARU IMPREZA Sedan 2.0 WRX Turbo AWD

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.

Wiellagerset voorzijde
Wiellagerset achterzijde

Wiellagers op uw auto

Wanneer lagers beschadigd zijn en lawaai maken, is het moeilijk om een ​​diagnose te stellen omdat u het voertuig moet besturen om het geluid te reproduceren. Dit is echt een baan voor mensen met ervaring. Het is dus zaak dat het wiellager of wielnaaf van uw uw auto op tijd wordt vervangen. Met een klik op het artikelnummer kunt u de artikelspecificaties bekijken.

Perslagers voor uw SUBARU IMPREZA Sedan 2.0 WRX Turbo AWD

De elektronische onderdelen in de huidige auto geeft veel storingen. Demonteren is geen lastige klus. Het assortiment bestaat uit meer dan 30.000 artikelen en is opgebouwd uit 16 categorieën. Bij insturen in een bocht kunt u het linker of rechter lager horen. Wanneer u voor 10:00 besteld kunt u het nog dezelfde werkdag ophalen bij ons in Ermelo.

Wiellagers kopen SUBARU IMPREZA Sedan

Alle onderdelen zijn uitvoerig getest en zijn gemaakt in de Europese Unie. Rijd ongeveer 20 km/u over de weg en laat de auto langzaam heen en weer zwaaien, waarbij u het gewicht van het voertuig van de ene naar de andere kant verschuift. De gewichtsverdeling is ideaal bij 50% voor en 50% achter. Goede wiellagers geven het juiste rijgedrag van uw auto. Dit klinkt erg vergelijkbaar met een slechte wiellager.