100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: SUBARU
Gekozen auto:SUBARU IMPREZA Sedan 2.0 i R AWD 160PK
Bouwjaar 09.2005 - 03.2007

Wiellagers SUBARU IMPREZA Sedan 2.0 i R AWD

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.

Wiellagerset voorzijde
Wiellagerset achterzijde

Wiellagers kopen SUBARU IMPREZA Sedan 2.0 i R AWD

De versnellingsbak kan bij een oudere auto nog wel eens lekken. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw SUBARU IMPREZA Sedan, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Consumenten kunnen flink besparen op hun onderhoudskosten van hun auto. Lucht en interieur filters worden bij een kleine beurt vervangen. Een wiellager is een slijt onderdeel van de auto.

Wiellagers op uw auto

De juiste banden spanning zorgt voor een lagere brandstof verbruik. De spatborden en deuren zijn eigenlijk niet aan slijtage onderhevig. Wanneer lagers beschadigd zijn en lawaai maken, is het moeilijk om een ​​diagnose te stellen omdat u het voertuig moet besturen om het geluid te reproduceren. Vandaar dat wij veel tijd hebben gestoken in het maken van een snelle website.

Perslagers voor uw SUBARU

Demonteren is geen lastige klus. Dus, paniek niet, maar ook, laat het niet maanden duren voordat je actie onderneemt! De meeste wiellagers zijn van gehard staal en kunnen veel hebben. De auto-onderdelen van tegenwoordig zijn verder door ontwikkeld. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: LEXUS RemslangenMINI StabilisatorstangenMITSUBISHI Fuseekogels. Energie verbruik is een hot item in de auto industrie.