100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: SUBARU
Gekozen auto:SUBARU IMPREZA Sedan 1.5 AWD 105PK
Bouwjaar 05.2006 - 03.2007

Wiellagers SUBARU IMPREZA Sedan 1.5 AWD

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.

Wiellagerset voorzijde
Wiellagerset achterzijde

Perslagers voor uw SUBARU IMPREZA Sedan 1.5 AWD

Als de hele naaf moet worden vervangen dan is het een ander verhaal, als minder gespecialiseerde tools nodig zijn en het wordt een meer eenvoudige DIY taak. De wielnaaf is gemonteerd op het fusee en aan het wiel van het voertuig. Elk wiel heeft een wiellager of in de naaf. Het juiste onderhoud aan de auto zorgt voor probleemloos rijden. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 15 jaar enorm geweest.

Wiellagers op uw auto

Bovendien kan het verwijderen en vervangen van het lager zelf van de naaf alleen mogelijk zijn met een sterke pers. De meeste wielen hebben nu 4 of 5 bouten. Wiellager kits zijn meestal voor links en rechts, zodat u geen zorgen hoeft te maken over of het voor links of rechts is. Dat gezegd te hebben, een terminale storing kan resulteren in een wiel vergrendeling op snelheid, die zou zeer gevaarlijk zijn en een lager, dat op de weg is naar buiten kan ook oververhit raken, het verzenden van ongewenste warmte in de naaf en remmen.

Wiellagers kopen SUBARU IMPREZA Sedan

Het gewicht van auto's is bepalend voor de remweg. De twee grootste vijanden van wiellagers zijn hitte en water. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: OLDSMOBILE RemklauwenSAAB RemschoenenPLYMOUTH Wielnaven. Op onze site kunt u gemakkelijk via uw kenteken zoeken naar de juiste onderdelen voor uw auto. Pers wiellagers moeten geperst worden.