100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: SUBARU
Gekozen auto:SUBARU IMPREZA Sedan 1.5 110PK
Bouwjaar 10.2005 - 03.2007

Wiellagers SUBARU IMPREZA Sedan 1.5

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.

Wiellagerset voorzijde
Wiellagerset achterzijde

Perslagers voor uw SUBARU IMPREZA Sedan 1.5

Wilt u aankoop bewerken? Neem dan telefonisch contact met ons op. Een wiellager krijgt grote krachten te verduren. De airco van het voertuig zorgt voor een constante temperatuur. Als je echt wilt weten of je geluid een peilend geluid is en je de auto op een brug kunt krijgen, kun je een geïmproviseerde stethoscoop (eigenlijk een grote schroevendraaier) gebruiken om naar het geluid te luisteren en te zoeken waar het vandaan komt.

Wiellagers op uw auto

Let wel dat banden die "gehakt" of "gegratineerd" zijn (gecurved) ook een ritmisch geluid maken en toeneemt naarmate je sneller gaat. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw SUBARU IMPREZA Sedan komen. Bij montage altijd op de buitenste ring persen. Bij insturen in een bocht kunt u het linker of rechter lager horen.

Wiellagers kopen SUBARU

De centrale moer borgt de naaf of lagers. Met een klik op het artikelnummer kunt u de artikelspecificaties inzien. Na uw bestelling controleren wij handmatig uw bestelling en nemen wij telefonisch contact op als dit nodig is. Het is snel en voordelig om het onderdeel online te bestellen.