100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: SUBARU
Gekozen auto:SUBARU IMPREZA Sedan 2.0 Turbo GT AWD 211PK
Bouwjaar 03.1994 - 12.2000

Wiellagers SUBARU IMPREZA Sedan 2.0 Turbo GT AWD

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.

Wiellagerset voorzijde
Wiellagerset achterzijde

Wiellagers kopen SUBARU IMPREZA Sedan 2.0 Turbo GT AWD

Waterpomp zorgt voor de afkoeling van de motor. Zelfs op dat, kan het zijn dat de gehele assemblage extra het verwarmen met een gas toorts vereist als het omhoog volledig heeft gegrepen. Inmiddels hebben wij al meer dan 13.000 positieve reviews ontvangen. Een motorkap is nu ook al vaak van aluminium of kunststof. Hier is de naaf 1 geheel met de schijf.

Wiellagers op uw auto

Wij controleren altijd bij de SUBARU IMPREZA Sedan dealer of de onderdelen passen op uw auto. Ze zijn gemaakt van zeer sterk staal en zijn zeer duurzaam. U besteld bij RemOnderdelen.nl altijd het product dat u ook echt nodig heeft, dit komt door onze uitgebreide handmatige controlere die wij bij elke order uitvoeren. Als je echt wilt weten of je geluid een peilend geluid is en je de auto op een brug kunt krijgen, kun je een geïmproviseerde stethoscoop (eigenlijk een grote schroevendraaier) gebruiken om naar het geluid te luisteren en te zoeken waar het vandaan komt. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: SEAT RemslangenBEDFORD RemschijvenLAND ROVER Stuurkogels.

Perslagers voor uw SUBARU

Kijk dus ook naar je banden als je dit soort ruis hoort. Dit klinkt erg vergelijkbaar met een slechte wiellager. Hedendaagse voertuigen gaan veel langer mee dan twintig jaar geleden. De magneet kant is vaak zwart of orange gekleurd.