100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: SUBARU
Gekozen auto:SUBARU IMPREZA Sedan 2.0 Turbo GT AWD 218PK
Bouwjaar 06.1998 - 12.2000

Wiellagers SUBARU IMPREZA Sedan 2.0 Turbo GT AWD

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.
Wiellagerset voorzijde
Wiellagerset achterzijde

Perslagers voor uw SUBARU IMPREZA Sedan 2.0 Turbo GT AWD

Een auto uit Rusland heeft vele kilometers op slechte wegen gemaakt.. Met een klik op het artikelnummer kunt u de artikelspecificaties vinden. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw SUBARU IMPREZA Sedan komen. Onze garages kunnen u helpen bij het installeren van het bestelde onderdeel onder uw auto.

Wiellagers kopen SUBARU

Alleen olie lekkage is uit den boze gezien het milieu. Bij sommige auto’s, met name uit de Volkswagen Audi groep, kunnen er meerdere types opzitten in verband met de PR codes. Autoruiten zijn nog steeds van gelaagd glas. Voor half 5 besteld is de volgende dag geleverd

Wiellagers op uw auto

Via onze partners is het mogelijk om het rem onderdelen voor een vaste lage prijs te laten monteren op uw auto. Wielnaven kunnen simpel over de as geschoven worden. Het vermogen van de nieuwe auto's neemt toe. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: LINCOLN SpoorstangLANCIA RemklauwenLDV Remschijven. Een wiellager mag je niet horen.