100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: SUBARU
Gekozen auto:SUBARU IMPREZA Sedan 2.0 i AWD 125PK
Bouwjaar 06.1998 - 12.2000

Wiellagers SUBARU IMPREZA Sedan 2.0 i AWD

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.

Wiellagerset voorzijde
Wiellagerset achterzijde

Wiellagers op uw auto

Houdt u altijd rekening met zondagen en feestdagen. Wij doen niet moeilijk over het ruilen van producten, bij ons kunt u tot 100 dagen na bestellen retouren. Door de lagers draait het wiel geruisloos rond. Bij sommige auto’s, met name uit de Volkswagen Audi groep, kunnen er meerdere types opzitten in verband met de PR codes.

Wiellagers kopen SUBARU IMPREZA Sedan 2.0 i AWD

De gewichtsverdeling is ideaal bij 50% achter en 50% voor. Een motorkap is nu ook al vaak van kunststof of aluminium. Een wiellager krijgt grote krachten te verduren. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw SUBARU IMPREZA Sedan.

Perslagers voor uw SUBARU

Auto onderdelen in het buitenland kunnen verschillen van kwaliteit. Daardoor worden lagers ook bij de apk-keuring onderzocht. Het is dus zaak dat het wiellager of wielnaaf van uw uw auto op tijd wordt vervangen. Een defect lager heeft speling of maakt geluid. Wij werken met de volgende toeleveranciers: Brembo, Lucas, Textar, TRW, ABS en Pagid