100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: SUBARU
Gekozen auto:SUBARU IMPREZA Sedan 2.0 i 125PK
Bouwjaar 09.1998 - 09.2000

Wiellagers SUBARU IMPREZA Sedan 2.0 i

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.

Wiellagerset voorzijde
Wiellagerset achterzijde

Perslagers voor uw SUBARU IMPREZA Sedan 2.0 i

Alleen olie lekkage is uit den boze gezien het milieu. Voertuigen worden steeds sneller gemaakt. Bij gebrek aan smering kan een wiellager beschadigen. Het assortiment bestaat uit meer dan 30.000 artikelen en is opgebouwd uit 16 categorieën.

Wiellagers kopen SUBARU IMPREZA Sedan

Het klinkt als het geluid die je banden maken bij het raken van een strook op de snelweg, gewoon niet zo hard, zoiets als het geluid van speelkaarten die fladderen tegen fietsspaken. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw SUBARU. Ons team van specialisten zit voor u klaar om u te helpen bij het vinden van de juiste rem onderdelen. In ons magazijn heeft RemOnderdelen.nl meer dan 21.000 producten op voorraad liggen.

Wiellagers op uw auto

Wielnaven en wiellagers met abs sensoren. Aluminium velgen worden steeds vaker bij aflevering gemonteerd. Energie verbruik is een hot item in de auto industrie. Carbon is een lichte materiaal wat vaker wordt verwerkt in de automobiel industrie.