100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: SUBARU
Gekozen auto:SUBARU IMPREZA Sedan 2.0 AWD 280PK
Bouwjaar 09.1998 - 09.2000

Wiellagers SUBARU IMPREZA Sedan 2.0 AWD

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.

Wiellagerset achterzijde
Wiellagerset voorzijde

Perslagers voor uw SUBARU IMPREZA Sedan 2.0 AWD

Dit klinkt erg vergelijkbaar met een slechte wiellager. Omdat wij groots inkopen kunnen wij de prijzen zo laag houden op onze website. Bij elke bestelling krijgt u van ons een gratis spuitbus remreiniger en een tube keramisch vet. Welke onderdelen slijten wel in uw voertuig?

Wiellagers op uw auto

Wielnaven kunnen simpel over de as geschoven worden. Dus, paniek niet, maar ook, laat het niet maanden duren voordat je actie onderneemt! De meeste wiellagers zijn van gehard staal en kunnen veel hebben. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw SUBARU IMPREZA Sedan. Hier is de naaf 1 geheel met de schijf.

Wiellagers kopen SUBARU

En tenslotte, raak niet in paniek als u denkt dat uw auto bezig is met het ontwikkelen van een Wiellager geluid. De magneet kant is vaak zwart of orange gekleurd. Een wiellager mag je niet horen. Bij ons zijn de remklauwen voorzien van een CR203 coating, ook wel Chromium 3 genoemd. Deze moderne coating is niet belastend voor het milieu.