100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: SUBARU
Gekozen auto:SUBARU IMPREZA Sedan 1.6 i 90PK
Bouwjaar 08.1992 - 12.2000

Wiellagers SUBARU IMPREZA Sedan 1.6 i

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.

Wiellagerset voorzijde
Wiellagerset achterzijde

Wiellagers op uw auto

Remmen demonteren om de lagers te kunnen monteren. Hier zijn tips om u te helpen de oorzaak van het probleem te achterhalen. De electronica in de huidige auto geeft veel storingen. Uiteraard is de goede werking van de wiellagers op uw uw auto erg belangrijk voor uw veiligheid. Wanneer u voor 10:00 besteld kunt u het nog dezelfde werkdag ophalen bij ons op locatie.

Perslagers voor uw SUBARU IMPREZA Sedan 1.6 i

Achter remschijven bij franse auto's hebben lagers. Ze komen uit de fabriek samengeperst als een assemblage: voorwiellager, lager set, middenloop, lager set en buitenring, met afdichtingen aan de voor- en achterzijde. Als het geluid iets minder is als je naar rechts draait, kan de beschadigde lager aan de linkerkant zijn of andersom. Elk wiel heeft een wiellager of in de naaf. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: IVECO SpoorstangDACIA StabilisatorstangenVW VOLKSWAGEN Remschijven.

Wiellagers kopen SUBARU IMPREZA Sedan

Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw SUBARU komen. Auto onderdelen in het buitenland kunnen verschillen van kwaliteit. Onze pakketten worden geleverd door zowel PostNL als PDP. Wiellager kits zijn meestal voor links en rechts, zodat u geen zorgen hoeft te maken over of het voor links of rechts is. Wanneer een zegel verbroken of beschadigd is, zal het wiellager kapot gaan en geluid maken.