100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: SUBARU
Gekozen auto:SUBARU IMPREZA Sedan 1.6 i 95PK
Bouwjaar 06.1998 - 12.2000

Wiellagers SUBARU IMPREZA Sedan 1.6 i

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.

Wiellagerset voorzijde
Wiellagerset achterzijde

Wiellagers op uw auto

Remmen demonteren om de lagers te kunnen monteren. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw SUBARU IMPREZA Sedan 1.6 i past. Wiellagers worden bij de apk keuring getest. Er zijn veel onderdelen die gedemonteerd moeten worden voordat u bij het wiellager kunt komen, vooral bij een voertuig met vierwielaandrijving of met voorwielaandrijving.

Wiellagers kopen SUBARU IMPREZA Sedan

De centrale moer borgt de naaf of lagers. Een wiellager krijgt grote krachten te verduren. Autoruiten zijn nog steeds van gelaagd glas. Bumpers zijn geen slijtonderdelen van een auto. Koelvloeistof loopt door de koelslangen en wordt rond gepompt door de waterpomp.

Perslagers voor uw SUBARU

Wanneer de winter voor de deur staat is het extra van belang om het onderhoud op orde te hebben. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: KIA WielnavenDAF RemschoenenOLDSMOBILE Remcilinders. Als het geluid iets minder is als je naar rechts draait, kan de beschadigde lager aan de linkerkant zijn of andersom. Veel voorkomende zijn de pers lagers, met en zonder ABS-ring. Kijk dus ook naar je banden als je dit soort ruis hoort.