100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: SUBARU
Gekozen auto:SUBARU IMPREZA Sedan 1.6 i AWD 90PK
Bouwjaar 08.1992 - 12.2000

Wiellagers SUBARU IMPREZA Sedan 1.6 i AWD

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.

Wiellagerset voorzijde
Wiellagerset achterzijde

Perslagers voor uw SUBARU IMPREZA Sedan 1.6 i AWD

Gelukkig zijn wiellagers of Wiellager kits over het algemeen niet te duur. Remmen demonteren om de lagers te kunnen monteren. Wiellagers en wielnaven met of zonder abs sensoren hebben wij altijd op voorraad ook voor onderstaande types Men hoeft niets meer te persen en kan het wiel demonteren en de centrale wielmoer losdraaien, en zo de nieuwe wielnaaf erop zetten. Wiellagers worden vaak per as vervangen.

Wiellagers op uw auto

Via onze partners is het mogelijk om het rem onderdelen voor een vaste lage prijs te laten monteren op uw auto. Elke SUBARU IMPREZA Sedan heeft een eigen VIN-nummer. Alleen olie lekkage is uit den boze gezien het milieu. Een automaat bak geeft bij meer dan 200000 kilometer vaak problemen.

Wiellagers kopen SUBARU

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: OLDSMOBILE WiellagersDACIA WielnavenSUZUKI Draagarmen. Via uw kenteken voorzien wij u van het het juiste onderdeel. Achter remschijven bij franse auto's hebben lagers. De wegligging is een heel belangrijk item bij een apk-keuring.