100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: SUBARU
Gekozen auto:SUBARU IMPREZA Sedan 1.6 i AWD 95PK
Bouwjaar 06.1998 - 12.2000

Wiellagers SUBARU IMPREZA Sedan 1.6 i AWD

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.

Wiellagerset voorzijde
Wiellagerset achterzijde

Wiellagers op uw auto

Indien gewenst kunt u uw bestelling ook ophalen bij ons in Ermelo. Het rendement uit de brandstof motor is aanzienlijk gestegen de laatste jaren. Bij de aankoop is het belangrijk dat u naast uw kenteken ook uw chassisnummer/ VIN nummer bij de hand heeft. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw SUBARU IMPREZA Sedan 1.6 i AWD, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637.

Wiellagers kopen SUBARU IMPREZA Sedan

Dit klinkt erg vergelijkbaar met een slechte wiellager. Als het geluid iets minder is als je naar rechts draait, kan de beschadigde lager aan de linkerkant zijn of andersom. Wielnaven zijn duurder dan losse lagers, maar makkelijker te vervangen. Wij leveren onderdelen van de merken Brakemax en Brembo

Perslagers voor uw SUBARU

Vandaar dat wij veel tijd hebben gestoken in het maken van een duidelijke website. U kunt ons telefonisch bereiken op 0341 267 637 Wanneer de winter voor de deur staat is het extra van belang om het onderhoud op orde te hebben. Het juiste onderhoud aan de auto zorgt voor probleemloos rijden. De meeste hedendaagse wiellagers zijn geseald.