100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: SUBARU
Gekozen auto:SUBARU IMPREZA Hatchback 2.0 i AWD 156PK
Bouwjaar 10.2016 - tot heden

Wiellagers SUBARU IMPREZA Hatchback 2.0 i AWD

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.

Wiellagerset achterzijde
Wiellagerset voorzijde

Wiellagers op uw auto

De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 15 jaar enorm geweest. Het klinkt als het geluid die je banden maken bij het raken van een strook op de snelweg, gewoon niet zo hard, zoiets als het geluid van speelkaarten die fladderen tegen fietsspaken. Er zijn veel onderdelen die gedemonteerd moeten worden voordat u bij het wiellager kunt komen, vooral bij een voertuig met vierwielaandrijving of met voorwielaandrijving. Een auto is nog steeds het snelste vervoermiddel.

Perslagers voor uw SUBARU IMPREZA Hatchback 2.0 i AWD

Hedendaagse voertuigen gaan veel langer mee dan 15 jaar geleden. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw SUBARU IMPREZA Hatchback, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Een wiellager is een slijt onderdeel van de auto. De juiste kwaliteit onderdelen garandeert uw veiligheid.

Wiellagers kopen SUBARU

Wij leveren onderdelen van de merken Brakemax en ABS Indien gewenst kunt u uw pakket ook ophalen bij ons in Ermelo. Via onze partners is het mogelijk om het rem onderdelen voor een vaste lage prijs te laten monteren op uw auto. A-merken wiellagers zijn SKF SNR TIMKEN ABS. Een motorkap is nu ook al vaak van kunststof of aluminium.