100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: SUBARU
Gekozen auto:SUBARU IMPREZA Hatchback 2.5 WRX STI AWD 301PK
Bouwjaar 01.2008 - 08.2013

Wiellagers SUBARU IMPREZA Hatchback 2.5 WRX STI AWD

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.

Wiellagerset voorzijde
Wiellagerset achterzijde

Wiellagers op uw auto

De motordelen worden eigenlijk niet nagekeken bij een keuring. Rijd ongeveer 20 km/u over de weg en laat de auto langzaam heen en weer zwaaien, waarbij u het gewicht van het voertuig van de ene naar de andere kant verschuift. Rijd niet te wild, beweeg de auto gewoon rustig. Elke SUBARU IMPREZA Hatchback 2.5 WRX STI AWD heeft een eigen VIN-nummer. Hier zijn tips om u te helpen de oorzaak van het probleem te achterhalen.

Wiellagers kopen SUBARU IMPREZA Hatchback

Koplampen worden steeds meer met led gemaakt. U besteld bij RemOnderdelen.nl altijd het product dat u ook echt nodig heeft, dit komt door onze uitgebreide handmatige controlere die wij bij elke order uitvoeren. Losse schalen zijn conisch en in 2 delen. Wij hanteren lage verzendkosten van 7,95 euro per aankoop. Uiteraard is de goede werking van de wiellagers op uw uw auto erg belangrijk voor uw veiligheid.

Perslagers voor uw SUBARU

Ze komen uit de fabriek samengeperst als een assemblage: voorwiellager, lager set, middenloop, lager set en buitenring, met afdichtingen aan de voor- en achterzijde. Carbon is een lichte materiaal wat vaker wordt verwerkt in de automobiel industrie. Wanneer lagers beschadigd zijn en lawaai maken, is het moeilijk om een ​​diagnose te stellen omdat u het voertuig moet besturen om het geluid te reproduceren. Gelukkig zijn wiellagers of Wiellager kits over het algemeen niet te duur.