100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: SUBARU
Gekozen auto:SUBARU IMPREZA Hatchback 2.5 WRX STI 330S AWD 330PK
Bouwjaar 05.2009 - 12.2010

Wiellagers SUBARU IMPREZA Hatchback 2.5 WRX STI 330S AWD

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.

Wiellagerset voorzijde
Wiellagerset achterzijde

Perslagers voor uw SUBARU IMPREZA Hatchback 2.5 WRX STI 330S AWD

Op onze site kunt u gemakkelijk via uw kenteken zoeken naar de juiste onderdelen voor uw auto. Een wiellager krijgt grote krachten te verduren. Wiellager kits zijn meestal voor links en rechts, zodat u geen zorgen hoeft te maken over of het voor links of rechts is. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw SUBARU IMPREZA Hatchback komen.

Wiellagers kopen SUBARU

Voertuigen worden steeds gestroomlijnder gemaakt. A-merken wiellagers zijn SKF SNR TIMKEN ABS. Onze pakketten worden geleverd door zowel PostNL als PDP. Rijd ongeveer 20 km/u over de weg en laat de auto langzaam heen en weer zwaaien, waarbij u het gewicht van het voertuig van de ene naar de andere kant verschuift.

Wiellagers op uw auto

Dit klinkt erg vergelijkbaar met een slechte wiellager. Ons team van specialisten zit voor u klaar om u te helpen bij het vinden van de juiste auto onderdelen. Wiellagers en wielnaven met of zonder abs sensoren hebben wij altijd op voorraad ook voor onderstaande types Men hoeft niets meer te persen en kan het wiel demonteren en de centrale wielmoer losdraaien, en zo de nieuwe wielnaaf erop zetten. Onze aangesloten garages kunnen u helpen bij het installeren van het bestelde onderdeel onder uw auto.