100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: SUBARU
Gekozen auto:SUBARU IMPREZA Hatchback 2.5 WRX SE AWD 265PK
Bouwjaar 07.2010 - 08.2013

Wiellagers SUBARU IMPREZA Hatchback 2.5 WRX SE AWD

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.

Wiellagerset voorzijde
Wiellagerset achterzijde

Perslagers voor uw SUBARU IMPREZA Hatchback 2.5 WRX SE AWD

Hedendaagse voertuigen gaan veel langer mee dan 10 jaar geleden. Wij controleren altijd bij de SUBARU IMPREZA Hatchback dealer of de onderdelen passen op uw auto. Voorzichtig! Laat het gereedschap een bewegend onderdeel niet raken, anders kan het omhoog vliegen en u raken. Een RDW keuring is verplicht bij een geimporteerde auto. Vandaar dat wij veel tijd hebben gestoken in het maken van een duidelijke website.

Wiellagers kopen SUBARU

Voor autoglas is eigenlijk nog geen vervanger. Via onze partners is het mogelijk om het auto-onderdelen voor een vaste lage prijs te laten monteren op uw auto. De EGR klep zorgt voor de juiste lucht toevoer in de motor. Inmiddels hebben wij al meer dan 12.500 positieve reviews ontvangen.

Wiellagers op uw auto

Wij hanteren lage verzendkosten van 7,95 euro per aankoop. De centrale moer borgt de naaf of lagers. Remmen demonteren om de lagers te kunnen monteren. Het onafgewende gewicht van een voertuig moet zo laag mogelijk zijn.