100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: SUBARU
Gekozen auto:SUBARU IMPREZA Hatchback 2.5 STI CS400 AWD 400PK
Bouwjaar 04.2010 - 08.2013

Wiellagers SUBARU IMPREZA Hatchback 2.5 STI CS400 AWD

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.
Wiellagerset voorzijde
Wiellagerset achterzijde

Wiellagers op uw auto

Een defect lager heeft speling of maakt geluid. Zelfs op dat, kan het zijn dat de gehele assemblage extra het verwarmen met een gas toorts vereist als het omhoog volledig heeft gegrepen. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw SUBARU IMPREZA Hatchback 2.5 STI CS400 AWD komen. Autoruiten zijn nog steeds van gelaagd glas.

Perslagers voor uw SUBARU IMPREZA Hatchback

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: OLDSMOBILE RemschijvenLINCOLN SpoorstangLADA Wiellagers. Plaats een lange schroevendraaier of stethoscoop op de naaf bij elk wiellager. Bij elke bestelling krijgt u van ons een gratis spuitbus remreiniger en een tube keramisch vet. Bijna alle auto's van tegenwoordig hebben ook abs in het remsysteem, wat weer betekend dat er ook ABS-sensoren op de auto zitten, deze worden ook vaak in de wiellagers gemonteerd als magnetische afdichting van een pers lager of als complete ABS-sensor ingebouwd in de wielnaaf van uw auto.

Wiellagers kopen SUBARU

Voorzichtig! Laat het gereedschap een bewegend onderdeel niet raken, anders kan het omhoog vliegen en u raken. Bumpers zijn geen slijtonderdelen van een auto. De meeste wielen hebben nu 4 of 5 bouten. Bij een goede kwaliteit auto onderdelen zullen de kosten lager liggen op termijn.