100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: SUBARU
Gekozen auto:SUBARU IMPREZA Hatchback 2.5 AWD 230PK
Bouwjaar 01.2008 - 09.2011

Wiellagers SUBARU IMPREZA Hatchback 2.5 AWD

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.
Wiellagerset voorzijde
Wiellagerset achterzijde

Wiellagers kopen SUBARU IMPREZA Hatchback 2.5 AWD

Wij leveren onderdelen van de merken Brembo, Brakemax en ABS Luister door het handvat van de schroevendraaier (of door de stethoscoop) voor het geluid en gegarandeerd dat je kunt bepalen welk lager slecht is. Rijd niet te wild, beweeg de auto gewoon rustig. Bij ons shopt u altijd veilig. Wij zijn aangesloten bij het veilige "Webshop Keurmerk" en hebben al meer dan 14 duizend positieve reviews.

Perslagers voor uw SUBARU IMPREZA Hatchback

Dus, paniek niet, maar ook, laat het niet maanden duren voordat je actie onderneemt! De meeste wiellagers zijn van gehard staal en kunnen veel hebben. De wegligging is een stuk minder. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: FERRARI WielnavenSUBARU RemschijvenCHRYSLER Handremkabels. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw SUBARU.

Wiellagers op uw auto

Versleten wielnaven geven het voertuig een zwabberend gevoel. Dus het vervangen van wiellagers is een job die thuis door bekwame monteurs met de juiste hulpmiddelen kan worden gedaan, maar in de meeste gevallen is het beter over te laten aan de Pro's. Koplampen worden steeds meer met led gemaakt. Er zijn een paar dingen die je moet weten bij het aankopen van wiellagers. Ze komen uit de fabriek samengeperst als een assemblage: voorwiellager, lager set, middenloop, lager set en buitenring, met afdichtingen aan de voor- en achterzijde.