100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: SUBARU
Gekozen auto:SUBARU IMPREZA Hatchback 2.0 R BiFuel AWD 150PK
Bouwjaar 01.2009 - 03.2012

Wiellagers SUBARU IMPREZA Hatchback 2.0 R BiFuel AWD

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.

Wiellagerset voorzijde
Wiellagerset achterzijde

Wiellagers kopen SUBARU IMPREZA Hatchback 2.0 R BiFuel AWD

Inmiddels hebben wij al meer dan 12.500 positieve reviews ontvangen. Welke onderdelen slijten wel in uw auto? Wij leveren onderdelen van de merken Brembo, ABS en Brakemax Er zijn een paar dingen die je moet weten bij het aankopen van wiellagers. U besteld bij RemOnderdelen.nl altijd het product dat u ook echt nodig heeft, dit komt door onze uitgebreide handmatige controlere die wij bij elke order uitvoeren.

Perslagers voor uw SUBARU IMPREZA Hatchback

Na elke bestelling doen wij een uiterst nauwkeurige nacontrole. Remmen demonteren om de lagers te kunnen monteren. Wanneer de winter voor de deur staat is het extra van belang om het onderhoud op orde te hebben. Een wiellager mag je niet horen. Bij montage altijd op de buitenste ring persen.

Wiellagers op uw auto

Op onze site kunt u gemakkelijk via uw kenteken zoeken naar de juiste onderdelen voor uw auto. Autoruiten zijn nog steeds van gelaagd glas. Luister door het handvat van de schroevendraaier (of door de stethoscoop) voor het geluid en gegarandeerd dat je kunt bepalen welk lager slecht is. Wanneer u bij ons betaald via AfterPay dan krijgt u later pas de factuur. Dus het vervangen van wiellagers is een job die thuis door bekwame monteurs met de juiste hulpmiddelen kan worden gedaan, maar in de meeste gevallen is het beter over te laten aan de Pro's.