100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: SUBARU
Gekozen auto:SUBARU IMPREZA Hatchback 2.0 R AWD 150PK
Bouwjaar 01.2008 - 03.2012

Wiellagers SUBARU IMPREZA Hatchback 2.0 R AWD

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.

Wiellagerset voorzijde
Wiellagerset achterzijde

Perslagers voor uw SUBARU IMPREZA Hatchback 2.0 R AWD

Het assortiment bestaat uit meer dan 30.000 artikelen en is opgebouwd uit 16 categorieën. De spatborden en deuren zijn eigenlijk niet aan slijtage onderhevig. Ze zijn gemaakt van zeer sterk staal en zijn zeer duurzaam. U kunt bij ons langs komen voor onze expertise. De rem onderdelen van tegenwoordig zijn verder door ontwikkeld.

Wiellagers kopen SUBARU IMPREZA Hatchback

Waterpomp zorgt voor de koeling van de motor. Met een klik op het artikelnummer kunt u de artikelspecificaties bekijken. Aluminium velgen worden steeds vaker bij aflevering geleverd. Invoeren van auto's uit andere landen dan dan Nederland komt steeds vaker voor.

Wiellagers op uw auto

Rijd niet te wild, beweeg de auto gewoon rustig. De meeste hedendaagse wiellagers zijn geseald. Bij elke bestelling krijgt u van ons een gratis tube keramisch vet en spuitbus remreiniger. Wij controleren altijd bij de SUBARU dealer of de onderdelen passen op uw auto. Hier is de naaf 1 geheel met de schijf.