100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: SUBARU
Gekozen auto:SUBARU IMPREZA Hatchback 2.0 AWD 160PK
Bouwjaar 12.2007 - 03.2012

Wiellagers SUBARU IMPREZA Hatchback 2.0 AWD

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.

Wiellagerset voorzijde
Wiellagerset achterzijde

Perslagers voor uw SUBARU IMPREZA Hatchback 2.0 AWD

Koelvloeistof loopt door de koelslangen en wordt rond gepompt door de waterpomp. Elk wiel heeft een wiellager of in de naaf. Plaats een lange schroevendraaier of stethoscoop op de naaf bij elk wiellager. En tenslotte, raak niet in paniek als u denkt dat uw auto bezig is met het ontwikkelen van een Wiellager geluid.

Wiellagers kopen SUBARU IMPREZA Hatchback

Wij leveren onderdelen van de merken Brembo en Brakemax Bij een keuring is veiligheid een hoofdpunt. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw SUBARU komen. Via onze partners is het mogelijk om het auto onderdelen voor een vaste lage prijs te laten monteren op uw auto. Bovendien kan het verwijderen en vervangen van het lager zelf van de naaf alleen mogelijk zijn met een sterke pers.

Wiellagers op uw auto

Voertuigen worden steeds gestroomlijnder gemaakt. Let wel dat banden die "gehakt" of "gegratineerd" zijn (gecurved) ook een ritmisch geluid maken en toeneemt naarmate je sneller gaat. Wiellagers en wielnaven met of zonder abs sensoren hebben wij altijd op voorraad ook voor onderstaande types Men hoeft niets meer te persen en kan het wiel demonteren en de centrale wielmoer losdraaien, en zo de nieuwe wielnaaf erop zetten. Daardoor worden lagers ook bij de apk-keuring onderzocht. U kunt bij ons langs komen voor onze expertise.