100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: SUBARU
Gekozen auto:SUBARU IMPREZA Hatchback 1.5 BiFuel AWD 107PK
Bouwjaar 01.2010 - 03.2012

Wiellagers SUBARU IMPREZA Hatchback 1.5 BiFuel AWD

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.

Wiellagerset voorzijde
Wiellagerset achterzijde

Wiellagers kopen SUBARU IMPREZA Hatchback 1.5 BiFuel AWD

Wanneer een zegel verbroken of beschadigd is, zal het wiellager kapot gaan en geluid maken. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw SUBARU IMPREZA Hatchback, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Wielnaven kunnen simpel over de as geschoven worden. Ze komen uit de fabriek samengeperst als een assemblage: voorwiellager, lager set, middenloop, lager set en buitenring, met afdichtingen aan de voor- en achterzijde. Houdt u altijd rekening met weekend, zondagen en feestdagen.

Wiellagers op uw auto

Een RDW keuring is verplicht bij een ingevoerde auto. Demonteren is geen lastige klus. Welke onderdelen slijten wel in uw auto? Hedendaagse voertuigen gaan veel langer mee dan vijftien jaar geleden. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: NISSAN ABS sensorenPEUGEOT WiellagersMAZDA Remslangen.

Perslagers voor uw SUBARU

Wiellagers en wielnaven met of zonder abs sensoren hebben wij altijd op voorraad ook voor onderstaande types Men hoeft niets meer te persen en kan het wiel demonteren en de centrale wielmoer losdraaien, en zo de nieuwe wielnaaf erop zetten. Een ander ding om in gedachten te houden is, dat als je de optie van een Wiellager Kit of complete wielnaaf assemblage hebt, dat je niet automatisch moet gaan voor de goedkopere van de 2 opties, omdat veel meer arbeid nodig zou zijn om het wiellager kit te vervangen dan de complete naaf, dus vraag een prijs aan uw monteur voor beide opties en welke het beste zal zijn voor u op de lange termijn ter vervanging van uw wiellagers. Bij elke bestelling krijgt u van ons een gratis tube keramisch vet en spuitbus remreiniger. Luister door het handvat van de schroevendraaier (of door de stethoscoop) voor het geluid en gegarandeerd dat je kunt bepalen welk lager slecht is.