100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: SUBARU
Gekozen auto:SUBARU IMPREZA Hatchback 1.5 AWD 116PK
Bouwjaar 09.2008 - 12.2011

Wiellagers SUBARU IMPREZA Hatchback 1.5 AWD

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.

Wiellagerset voorzijde
Wiellagerset achterzijde

Wiellagers op uw auto

Wij controleren altijd bij de SUBARU IMPREZA Hatchback 1.5 AWD dealer of de onderdelen passen op uw auto. Een RDW keuring is verplicht bij een import auto. Energie verbruik is een hot item in de auto industrie. U kunt bij ons langs komen voor onze expertise. Gietijzer komt minder vaak voor als component.

Wiellagers kopen SUBARU IMPREZA Hatchback

Bij ons geldt altijd: niet goed, direct geld terug! Wiellagers worden vaak per as vervangen. Plaats een lange schroevendraaier of stethoscoop op de naaf bij elk wiellager. Wanneer lagers beschadigd zijn en lawaai maken, is het moeilijk om een ​​diagnose te stellen omdat u het voertuig moet besturen om het geluid te reproduceren. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: DAIMLER WielnavenLINCOLN RemschoenenMASERATI Remblokken.

Perslagers voor uw SUBARU

Dat gezegd te hebben, een terminale storing kan resulteren in een wiel vergrendeling op snelheid, die zou zeer gevaarlijk zijn en een lager, dat op de weg is naar buiten kan ook oververhit raken, het verzenden van ongewenste warmte in de naaf en remmen. Bij gebrek aan smering kan een wiellager beschadigen. Na uw bestelling controleren wij handmatig uw bestelling en nemen wij telefonisch contact op als dit nodig is. Wilt u aankoop veranderen? Neem dan telefonisch contact met ons op.