100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: SUBARU
Gekozen auto:SUBARU IMPREZA Hatchback 2.0 AWD 150PK
Bouwjaar 01.2012 - tot heden

Wiellagers SUBARU IMPREZA Hatchback 2.0 AWD

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.

Wiellagerset voorzijde
Wiellagerset achterzijde

Wiellagers kopen SUBARU IMPREZA Hatchback 2.0 AWD

Een defect lager heeft speling of maakt geluid. Dit klinkt erg vergelijkbaar met een slechte wiellager. Er zijn meer dan 31.000 artikelen die wij aanbieden. De gewichtsverdeling is ideaal bij 50% voor en 50% achter. Laat iemand het voertuig starten en voer het uit met ongeveer 20 km/u.

Perslagers voor uw SUBARU IMPREZA Hatchback

Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw SUBARU past. Inmiddels hebben wij al meer dan 13.000 positieve reviews ontvangen. Versleten wielnaven geven het voertuig een zwabberend gevoel. Een storing in de auto elektronische onderdelen geeft vaak niet verklaarbare problemen. Auto onderdelen in het buitenland kunnen verschillen van kwaliteit.

Wiellagers op uw auto

Onze pakketten worden geleverd door zowel PostNL als PDP. Met een klik op het artikelnummer kunt u de artikelspecificaties inzien. Wanneer lagers beschadigd zijn en lawaai maken, is het moeilijk om een ​​diagnose te stellen omdat u het voertuig moet besturen om het geluid te reproduceren. Koelvloeistof loopt door de koelslangen en wordt rond gepompt door de waterpomp.