100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: SUBARU
Gekozen auto:SUBARU IMPREZA Hatchback 1.6 i AWD 114PK
Bouwjaar 06.2012 - tot heden

Wiellagers SUBARU IMPREZA Hatchback 1.6 i AWD

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.

Wiellagerset voorzijde
Wiellagerset achterzijde

Perslagers voor uw SUBARU IMPREZA Hatchback 1.6 i AWD

Hier is de naaf 1 geheel met de schijf. Door de lagers draait het wiel geruisloos rond. Auto onderdelen in het buitenland kunnen verschillen van kwaliteit. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: SKODA WielnavenINFINITI HandremkabelsMAZDA Stabilisatorstangen.

Wiellagers op uw auto

Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw SUBARU IMPREZA Hatchback. Afdichtingen beschermen lagers tegen de elementen, water en vuil, en ze dichtten ook het hoge-temperatuurvet af dat het lager nodig heeft. Het vervangen van lagers is behoorlijk lastig vanwege de betrokken arbeid. Uiteraard is de goede werking van de wiellagers op uw uw auto erg belangrijk voor uw veiligheid. U kunt ons telefonisch bereiken op 0341 267 637

Wiellagers kopen SUBARU

Ze zijn gemaakt van zeer sterk staal en zijn zeer duurzaam. Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 8:00 tot 18:00. Bij ons zijn de remklauwen voorzien van een CR203 coating, ook wel Chromium 3 genoemd. Deze schone coating is niet belastend voor het milieu. Goede wiellagers geven het juiste rijgedrag van uw auto.