100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: SUBARU
Gekozen auto:SUBARU IMPREZA Coupé 2.0 AWD 115PK
Bouwjaar 12.1995 - 12.2000

Wiellagers SUBARU IMPREZA Coupé 2.0 AWD

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.
Wiellagerset voorzijde
Wiellagerset achterzijde

Wiellagers kopen SUBARU IMPREZA Coupé 2.0 AWD

Het assortiment bestaat uit meer dan 30.000 artikelen en is opgebouwd uit 16 categorieën. Verder werden er voorheen vaak conische lagers gebruikt bij auto's met trommelremmen. Dit klinkt erg vergelijkbaar met een slechte wiellager. Aluminium velgen worden steeds vaker gemonteerd.

Wiellagers op uw auto

Wanneer u in de buurt van Ermelo woont kunt u het pakket ophalen, uiteraard versturen wij de producten door heel Nederland. Uiteraard is de goede werking van de wiellagers op uw uw auto erg belangrijk voor uw veiligheid. Voertuigen worden steeds zuiniger gemaakt. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: ROVER ABS sensorenMERCEDES-BENZ WiellagersGMC Remklauwen.

Perslagers voor uw SUBARU IMPREZA Coupé

Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw SUBARU past. Een wiellager krijgt grote krachten te verduren. Uitlezen van de boord computer kan bijna alleen bij de dealer. Wielnaven kunnen simpel over de as geschoven worden. En tenslotte, raak niet in paniek als u denkt dat uw auto bezig is met het ontwikkelen van een Wiellager geluid.