100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: SUBARU
Gekozen auto:SUBARU IMPREZA Coupé 2.0 AWD 280PK
Bouwjaar 09.1998 - 09.2000

Wiellagers SUBARU IMPREZA Coupé 2.0 AWD

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.

Wiellagerset achterzijde
Wiellagerset voorzijde

Perslagers voor uw SUBARU IMPREZA Coupé 2.0 AWD

Omdat wij groots inkopen kunnen wij de prijzen zo laag houden op onze website. Bovendien kan het verwijderen en vervangen van het lager zelf van de naaf alleen mogelijk zijn met een sterke pers. De motordelen worden eigenlijk niet nagekeken bij een keuring. Wanneer een zegel verbroken of beschadigd is, zal het wiellager kapot gaan en geluid maken. Elke SUBARU IMPREZA Coupé heeft een eigen VIN-nummer.

Wiellagers op uw auto

Aluminium is een lichte materiaal wat vaker wordt verwerkt in de automobiel industrie. Wanneer u voor 10:00 besteld kunt u het nog dezelfde werkdag ophalen bij ons op locatie. Comfort en levensduur optimaal op elkaar afgestemd waardoor ze een ideale wrijvingscombinatie vormen. De twee grootste vijanden van wiellagers zijn hitte en water.

Wiellagers kopen SUBARU

Er zijn veel onderdelen die gedemonteerd moeten worden voordat u bij het wiellager kunt komen, vooral bij een voertuig met vierwielaandrijving of met voorwielaandrijving. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: HONDA RemtrommelsLAND ROVER StuurkogelsRENAULT Remklauwen. Aluminium velgen worden steeds vaker bij aflevering geleverd. Met de komst van de complete wielnaven met ingebouwde lagers en abs sensoren wordt het zelf vervangen een fluitje van een cent.