100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: SUBARU
Gekozen auto:SUBARU IMPREZA Coupé 1.6 AWD 90PK
Bouwjaar 12.1996 - 12.2000

Wiellagers SUBARU IMPREZA Coupé 1.6 AWD

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.

Wiellagerset voorzijde
Wiellagerset achterzijde

Wiellagers op uw auto

De juiste kwaliteit onderdelen garandeert uw veiligheid. Wij controleren altijd bij de SUBARU IMPREZA Coupé 1.6 AWD dealer of de onderdelen passen op uw auto. Het vervangen van lagers is behoorlijk lastig vanwege de betrokken arbeid. De elektronische onderdelen in de huidige auto geeft veel storingen.

Perslagers voor uw SUBARU IMPREZA Coupé

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: CADILLAC DraagarmenVOLVO SpoorstangVAUXHALL Wiellagers. Bent u op zoek naar de Track & Trace code van uw producten? Deze mailen wij naar uw e-mailadres. Afdichtingen beschermen lagers tegen de elementen, water en vuil, en ze dichtten ook het hoge-temperatuurvet af dat het lager nodig heeft. Je kunt bij ons betalen via {LIST}

Wiellagers kopen SUBARU

Ons team van specialisten zit voor u klaar om u te helpen bij het vinden van de juiste onderdelen. Via onze partners is het mogelijk om het auto-onderdelen voor een vaste lage prijs te laten monteren op uw auto. Invoeren van auto's uit het buitenland komt steeds vaker voor. Bumpers zijn geen slijtonderdelen van een auto. Auto onderdelen in het buitenland kunnen verschillen van kwaliteit.