100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: SUBARU
Gekozen auto:SUBARU FORESTER 2.5 AWD 171PK
Bouwjaar 11.2012 - tot heden

Wiellagers SUBARU FORESTER 2.5 AWD

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.
Wiellagerset voorzijde
Wiellagerset achterzijde

Perslagers voor uw SUBARU FORESTER 2.5 AWD

De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 20 jaar enorm geweest. Elke SUBARU FORESTER heeft een eigen VIN-nummer. Wanneer een zegel verbroken of beschadigd is, zal het wiellager kapot gaan en geluid maken. Losse schalen zijn conisch en in 2 delen.

Wiellagers op uw auto

Fabrieks-rebuilt houdt in nieuw handremmechanisme, nieuwe glijbussen en nieuwe veren. Auto onderdelen in het buitenland kunnen verschillen van kwaliteit. Wielnaven kunnen simpel over de as geschoven worden. Het wegdek bepaald mede de slijtage aan uw onderdelen.

Wiellagers kopen SUBARU

Wielnaven en wiellagers met abs sensoren. Wiellagers worden vaak per as vervangen. Rijd ongeveer 20 km/u over de weg en laat de auto langzaam heen en weer zwaaien, waarbij u het gewicht van het voertuig van de ene naar de andere kant verschuift. Houdt u altijd rekening met weekend, feestdagen en zondagen.