100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: SUBARU
Gekozen auto:SUBARU FORESTER 2.0 D AWD 147PK
Bouwjaar 03.2013 - tot heden

Wiellagers SUBARU FORESTER 2.0 D AWD

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.
Wiellagerset voorzijde
Wiellagerset achterzijde

Wiellagers kopen SUBARU FORESTER 2.0 D AWD

Aluminium velgen worden steeds vaker gemonteerd. Bij montage altijd op de buitenste ring persen. Bij elke bestelling krijgt u van ons een gratis tube keramisch vet en spuitbus remreiniger. De twee grootste vijanden van wiellagers zijn hitte en water. Wiellager kits zijn meestal voor links en rechts, zodat u geen zorgen hoeft te maken over of het voor links of rechts is.

Perslagers voor uw SUBARU FORESTER

Hier zijn tips om u te helpen de oorzaak van het probleem te achterhalen. Een auto uit België heeft vele kilometers op slechte wegen gemaakt.. Het vervangen van lagers is behoorlijk lastig vanwege de betrokken arbeid. Wij werken met de volgende toeleveranciers: Pagid, Jurid, Bendix, TRW, Textar, Lucas, Zimmermann, Bosch en ABS

Wiellagers op uw auto

Het is makkelijk en voordelig om het onderdeel online te bestellen. Kijk dus ook naar je banden als je dit soort ruis hoort. Wanneer lagers beschadigd zijn en lawaai maken, is het moeilijk om een ​​diagnose te stellen omdat u het voertuig moet besturen om het geluid te reproduceren. Dus, paniek niet, maar ook, laat het niet maanden duren voordat je actie onderneemt! De meeste wiellagers zijn van gehard staal en kunnen veel hebben. De meeste hedendaagse wiellagers zijn geseald.