100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: SUBARU
Gekozen auto:SUBARU FORESTER 2.0 BiFuel AWD 150PK
Bouwjaar 03.2013 - tot heden

Wiellagers SUBARU FORESTER 2.0 BiFuel AWD

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.

Wiellagerset voorzijde
Wiellagerset achterzijde

Wiellagers op uw auto

Water dat in een afgesloten lager doordringt, zal het ook beschadigen. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw SUBARU FORESTER 2.0 BiFuel AWD. Een wiellager mag je niet horen. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: CITROEN StabilisatorstangenVW VOLKSWAGEN WielnavenPONTIAC Wiellagers.

Wiellagers kopen SUBARU FORESTER

De wielnaaf is gemonteerd op het fusee en aan het wiel van het voertuig. Wiellager fabrikanten in Europa voldoen aan de strenge wetgeving. Je kunt bij ons betalen via {LIST} Een wiellager is een slijt onderdeel van de auto.

Perslagers voor uw SUBARU

Rijd niet te wild, beweeg de auto gewoon rustig. De spatborden en deuren zijn eigenlijk niet aan slijtage onderhevig. Kijk dus ook naar je banden als je dit soort ruis hoort. Plaats een lange schroevendraaier of stethoscoop op de naaf bij elk wiellager.