100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: SUBARU
Gekozen auto:SUBARU FORESTER 2.5 AWD 230PK
Bouwjaar 06.2008 - 09.2013

Wiellagers SUBARU FORESTER 2.5 AWD

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.
Wiellagerset voorzijde
Wiellagerset achterzijde

Perslagers voor uw SUBARU FORESTER 2.5 AWD

Koelvloeistof loopt door de slang en wordt rond gepompt door de waterpomp. Wiellager fabrikanten in Europa voldoen aan de strenge wetgeving. Dit is echt een baan voor mensen met ervaring. Het vermogen van de nieuwe auto's neemt toe.

Wiellagers kopen SUBARU FORESTER

Inmiddels hebben wij al meer dan 13.000 positieve reviews ontvangen. Uiteraard is de goede werking van de wiellagers op uw uw auto erg belangrijk voor uw veiligheid. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw SUBARU. De airco van het voertuig zorgt voor een koude temperatuur.

Wiellagers op uw auto

Wiellager kits zijn meestal voor links en rechts, zodat u geen zorgen hoeft te maken over of het voor links of rechts is. Wij werken met de volgende toeleveranciers: Bendix en TRW De twee grootste vijanden van wiellagers zijn hitte en water. Voor autoglas is eigenlijk nog geen vervanger.