100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: SUBARU
Gekozen auto:SUBARU FORESTER 2.0 D AWD 147PK
Bouwjaar 09.2008 - 09.2013

Wiellagers SUBARU FORESTER 2.0 D AWD

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.

Wiellagerset voorzijde
Wiellagerset achterzijde

Wiellagers op uw auto

Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw SUBARU FORESTER 2.0 D AWD komen. In ons magazijn heeft RemOnderdelen.nl meer dan 22.000 producten op voorraad liggen. Wanneer lagers beschadigd zijn en lawaai maken, is het moeilijk om een ​​diagnose te stellen omdat u het voertuig moet besturen om het geluid te reproduceren. Dus het vervangen van wiellagers is een job die thuis door bekwame monteurs met de juiste hulpmiddelen kan worden gedaan, maar in de meeste gevallen is het beter over te laten aan de Pro's. Voor autoglas is eigenlijk nog geen vervanger.

Wiellagers kopen SUBARU FORESTER

Comfort en levensduur optimaal op elkaar afgestemd waardoor ze een ideale wrijvingscombinatie vormen. Als de hele naaf moet worden vervangen dan is het een ander verhaal, als minder gespecialiseerde tools nodig zijn en het wordt een meer eenvoudige DIY taak. Verder werden er voorheen vaak conische lagers gebruikt bij auto's met trommelremmen. Vandaar dat wij veel tijd hebben gestoken in het maken van een duidelijke website.

Perslagers voor uw SUBARU

Led lampen vervangen halogeen lampen in de auto. De motordelen worden eigenlijk niet nagekeken bij een keuring. Het gewicht van voertuigen is bepalend voor de remweg. Wiellagers worden bij de apk keuring getest. Wiellager kits zijn meestal voor links en rechts, zodat u geen zorgen hoeft te maken over of het voor links of rechts is.