100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: SUBARU
Gekozen auto:SUBARU FORESTER 2.0 AWD 150PK
Bouwjaar 01.2010 - tot heden

Wiellagers SUBARU FORESTER 2.0 AWD

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.

Wiellagerset voorzijde
Wiellagerset achterzijde

Wiellagers kopen SUBARU FORESTER 2.0 AWD

Autoruiten zijn nog steeds van gelaagd glas. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: FERRARI StuurkogelsLANCIA RemblokkenPLYMOUTH Remschijven. Rijd ongeveer 20 km/u over de weg en laat de auto langzaam heen en weer zwaaien, waarbij u het gewicht van het voertuig van de ene naar de andere kant verschuift. Demonteren is geen lastige klus. Elke SUBARU FORESTER heeft een eigen VIN-nummer.

Perslagers voor uw SUBARU

U kunt ons telefonisch bereiken op 0341 267 637 Led lampen vervangen halogeen lampen in de auto. U kunt bij ons langs komen voor onze expertise. Wiellager kits zijn meestal voor links en rechts, zodat u geen zorgen hoeft te maken over of het voor links of rechts is.

Wiellagers op uw auto

Lucht en interieur filters worden bij een kleine beurt vervangen. Bent u op zoek naar de Track & Trace code van uw producten? Deze mailen wij naar uw e-mailadres. Plaats een lange schroevendraaier of stethoscoop op de naaf bij elk wiellager. Als het geluid iets minder is als je naar rechts draait, kan de beschadigde lager aan de linkerkant zijn of andersom.