100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: SUBARU
Gekozen auto:SUBARU FORESTER 2.0 X AWD 158PK
Bouwjaar 06.2005 - 05.2008

Wiellagers SUBARU FORESTER 2.0 X AWD

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.

Wiellagerset voorzijde
Wiellagerset achterzijde

Wiellagers op uw auto

Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw SUBARU FORESTER 2.0 X AWD past. Led lampen vervangen halogeen lampen in de auto. Bij ons geldt altijd: niet goed, direct geld terug! Zelfs als ze beginnen met het maken van dat karakteristieke snorrende geluid, zullen ze waarschijnlijk een lange tijd nog meegaan. De juiste kwaliteit onderdelen garandeert uw veiligheid.

Perslagers voor uw SUBARU FORESTER

Een motorkap is nu ook al vaak van aluminium of kunststof. Het wegdek bepaald mede de slijtage aan uw rem onderdelen. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: VW VOLKSWAGEN HandremkabelsJEEP FuseekogelsINFINITI Wielnaven. Kijk dus ook naar je banden als je dit soort ruis hoort. Wij werken met de volgende toeleveranciers: TRW, Rofren, ABS en Bosch

Wiellagers kopen SUBARU

Het is snel en voordelig om het onderdeel online te bestellen. Rijd ongeveer 20 km/u over de weg en laat de auto langzaam heen en weer zwaaien, waarbij u het gewicht van het voertuig van de ene naar de andere kant verschuift. De gewichtsverdeling is ideaal bij 50% voor en 50% achter. Via uw kenteken voorzien wij u van het het passende onderdeel. Er zijn meer dan 32.000 artikelen die wij aanbieden.