100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: SUBARU
Gekozen auto:SUBARU FORESTER 2.0 S Turbo AWD 177PK
Bouwjaar 04.2001 - 09.2002

Wiellagers SUBARU FORESTER 2.0 S Turbo AWD

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.

Wiellagerset voorzijde
Wiellagerset achterzijde

Wiellagers op uw auto

De centrale moer borgt de naaf of lagers. Een automaat bak geeft bij meer dan 200000 kilometer vaak problemen. De juiste banden spanning zorgt voor een lagere brandstof verbruik. De twee grootste vijanden van wiellagers zijn hitte en water.

Perslagers voor uw SUBARU FORESTER 2.0 S Turbo AWD

Het vermogen van de nieuwe auto's neemt toe. Een auto uit buiten de EU heeft vele kilometers op slechte wegen gemaakt.. Wij werken met de volgende toeleveranciers: Bosch, ABS, Bendix, Lucas, Brembo, TRW, Zimmermann, Jurid en Pagid Wij controleren altijd bij de SUBARU FORESTER dealer of de onderdelen passen op uw auto.

Wiellagers kopen SUBARU

De versnellingsbak kan bij een oudere auto nog wel eens lekken. Verder werden er voorheen vaak conische lagers gebruikt bij auto's met trommelremmen. Vandaar dat wij veel tijd hebben gestoken in het maken van een duidelijke website. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: HONDA RemschijvenALFA ROMEO WiellagersKIA Remtrommels.