100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: SUBARU
Gekozen auto:SUBARU FORESTER 2.0 AWD 122PK
Bouwjaar 08.1997 - 09.2002

Wiellagers SUBARU FORESTER 2.0 AWD

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.

Wiellagerset voorzijde
Wiellagerset achterzijde

Wiellagers op uw auto

Het gewicht van auto's is bepalend voor de remweg. De elektronische onderdelen in de huidige auto geeft veel storingen. U kunt bij ons langs komen voor onze expertise. Op onze site kunt u gemakkelijk via uw kenteken zoeken naar de juiste onderdelen voor uw auto. Laat iemand het voertuig starten en voer het uit met ongeveer 20 km/u.

Wiellagers kopen SUBARU FORESTER 2.0 AWD

Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw SUBARU FORESTER. Achter remschijven bij franse auto's hebben lagers. Wiellagers en wielnaven met of zonder abs sensoren hebben wij altijd op voorraad ook voor onderstaande types Men hoeft niets meer te persen en kan het wiel demonteren en de centrale wielmoer losdraaien, en zo de nieuwe wielnaaf erop zetten. Remmen demonteren om de lagers te kunnen monteren.

Perslagers voor uw SUBARU

Door de lagers draait het wiel geruisloos rond. Een wiellager is een slijt onderdeel van de auto. Omdat wij groots inkopen kunnen wij de prijzen zo laag houden op onze website. Koplampen worden steeds meer met led gemaakt.