100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: SUBARU
Gekozen auto:SUBARU BRZ 2.0 200PK
Bouwjaar 06.2012 - tot heden

Wiellagers SUBARU BRZ 2.0

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.

Wiellagerset voorzijde
Wiellagerset achterzijde

Wiellagers kopen SUBARU BRZ 2.0

Wij controleren altijd bij de SUBARU BRZ dealer of de onderdelen passen op uw auto. Een automaat bak geeft bij meer dan 200000 kilometer vaak problemen. Wilt u aankoop corrigeren? Neem dan telefonisch contact met ons op. Wanneer u bij ons betaald via AfterPay dan krijgt u later pas de factuur. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: LAMBORGHINI HandremkabelsMINI WiellagersRENAULT Spoorstang.

Perslagers voor uw SUBARU

Er zijn meer dan 31.000 artikelen die wij aanbieden. Een storing in de auto electronica geeft vaak niet verklaarbare problemen. Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 8:00 tot 18:00. De meeste wielen hebben nu 4 of 5 bouten. Voor half 5 besteld is de volgende dag geleverd

Wiellagers op uw auto

Versleten wielnaven geven het voertuig een zwabberend gevoel. Hier is de naaf 1 geheel met de schijf. De airco van het voertuig zorgt voor een koele temperatuur. Wij hanteren lage verzendkosten van 7,95 euro per pakket.