100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: SSANGYONG
Gekozen auto:SSANGYONG TIVOLI 1.6 XDi 160 Vierwielaandrijving 115PK
Bouwjaar 04.2015 - tot heden

Wiellagers SSANGYONG TIVOLI 1.6 XDi 160 Vierwielaandrijving

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.

Wiellagerset voorzijde
Wiellagerset achterzijde

Wiellagers kopen SSANGYONG TIVOLI 1.6 XDi 160 Vierwielaandrijving

De airco van het voertuig zorgt voor een fijne temperatuur. Met een klik op het artikelnummer kunt u de artikelspecificaties zien. Bij de aankoop is het belangrijk dat u naast uw kenteken ook uw chassisnummer/ VIN nummer bij de hand heeft. De juiste kwaliteit onderdelen garandeert uw veiligheid.

Perslagers voor uw SSANGYONG TIVOLI

Wanneer een zegel verbroken of beschadigd is, zal het wiellager kapot gaan en geluid maken. Fabrieks-rebuilt houdt in nieuw handremmechanisme, nieuwe glijbussen en nieuwe rubberdelen. Via uw kenteken voorzien wij u van het het juiste onderdeel. Bij een goede kwaliteit auto onderdelen zullen de kosten lager liggen op termijn. Wij leveren onderdelen van de merken Brembo en ABS

Wiellagers op uw auto

Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw SSANGYONG past. Een wielnaaf heeft minimaal 3 bevestigings punten. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: LANCIA RemslangenDACIA FuseekogelsPLYMOUTH Remcilinders. Een auto is nog steeds het duurste vervoermiddel.