100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: SSANGYONG
Gekozen auto:SSANGYONG TIVOLI 1.6 GPL 128PK
Bouwjaar 04.2015 - tot heden

Wiellagers SSANGYONG TIVOLI 1.6 GPL

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.

Wiellagerset voorzijde
Wiellagerset achterzijde

Wiellagers kopen SSANGYONG TIVOLI 1.6 GPL

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: CHRYSLER RemslangenLADA WiellagersCADILLAC Remtrommels. Water dat in een afgesloten lager doordringt, zal het ook beschadigen. De wegligging is een heel belangrijk item bij een apk-keuring. Bent u op zoek naar de Track & Trace code van uw producten? Deze mailen wij naar uw e-mailadres. Dat gezegd te hebben, een terminale storing kan resulteren in een wiel vergrendeling op snelheid, die zou zeer gevaarlijk zijn en een lager, dat op de weg is naar buiten kan ook oververhit raken, het verzenden van ongewenste warmte in de naaf en remmen.

Perslagers voor uw SSANGYONG TIVOLI

De EGR klep zorgt voor de juiste lucht toevoer in de motor. Rijd niet te wild, beweeg de auto gewoon rustig. De motordelen worden eigenlijk niet nagekeken bij een keuring. Wij doen niet moeilijk over het ruilen van producten, bij ons kunt u tot 100 dagen na bestellen retouren. Daardoor worden lagers ook bij de apk-keuring onderzocht.

Wiellagers op uw auto

Aluminium velgen worden steeds vaker bij aflevering geleverd. Wanneer een zegel verbroken of beschadigd is, zal het wiellager kapot gaan en geluid maken. Het klinkt als het geluid die je banden maken bij het raken van een strook op de snelweg, gewoon niet zo hard, zoiets als het geluid van speelkaarten die fladderen tegen fietsspaken. Met de komst van de complete wielnaven met ingebouwde lagers en abs sensoren wordt het zelf vervangen een fluitje van een cent.