100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: SSANGYONG
Gekozen auto:SSANGYONG TIVOLI 1.6 CNG 128PK
Bouwjaar 07.2018 - tot heden

Wiellagers SSANGYONG TIVOLI 1.6 CNG

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.

Wiellagerset voorzijde
Wiellagerset achterzijde

Perslagers voor uw SSANGYONG TIVOLI 1.6 CNG

Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw SSANGYONG TIVOLI past. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: INFINITI StuurkogelsALFA ROMEO RemtrommelsLDV Remschijven. De wielnaaf is gemonteerd op het fusee en aan het wiel van het voertuig. Dus het vervangen van wiellagers is een job die thuis door bekwame monteurs met de juiste hulpmiddelen kan worden gedaan, maar in de meeste gevallen is het beter over te laten aan de Pro's.

Wiellagers kopen SSANGYONG

Met een klik op het artikelnummer kunt u de artikelspecificaties inzien. Bij ons zijn de remklauwen voorzien van een CR203 coating, ook wel Chromium 3 genoemd. Deze vernieuwde coating is niet belastend voor het milieu. Laat iemand het voertuig starten en voer het uit met ongeveer 20 km/u. Bij elke bestelling krijgt u van ons een gratis spuitbus remreiniger en een tube keramisch vet.

Wiellagers op uw auto

Plaats een lange schroevendraaier of stethoscoop op de naaf bij elk wiellager. Wij leveren onderdelen van de merken Brembo en Brakemax Een defect lager heeft speling of maakt geluid. Voor autoglas is eigenlijk nog geen vervanger. Zoals altijd, lees de productbeschrijvingen volledig en let op of het voor de achterzijde of voorzijde is.